hallo

Ik ben Eveline Ester en werd geboren in Hasselt waar ik opgroeide. Toen al was ik geboeid door kleur & vorm in boeken, magazines, architectuur, fotografie, verpakkingen, mode,  ...  Hasselt werd te klein voor me en ik trok voor hogere studies naar mijn grote lievelingsstad Gent, waar ik in 2005 als Meester in de Beeldende Kunsten afstudeerde aan de Koninklijke Academie van Schone Kunsten.

 

In datzelfde jaar nog kreeg ik de kans om als grafisch vormgever te starten in een communicatiebureau met internationale projecten. Tijdens deze jaren kon ik mijn eigen stijl verder ontwikkelen en geraakte steeds meer gepassioneerd door mijn eerste liefde: illustratie. Ik begon grafische computertechnieken met het tekenpotlood te combineren en er ontstond een hele nieuwe wereld. Ik creëerde een eigen visie en zou vanaf nu op eigen benen staan.

 

Sindsdien werk ik op freelancebasis als grafisch vormgever en illustrator. Mijn opdrachten komen uit een grote mix van zowel professionelen als particulieren en zijn zeer uiteenlopend. Ik hou ervan dat elke opdracht zo uniek is.

 

Om mijn verworven kennis te kunnen delen schreef ik me in voor de Specifieke Lerarenopleiding in het Sint-Lucas. In juni 2014 studeer ik af en hoop ik snel aan de slag te kunnen in een klas en tijdens workshops. Het lesgeven geeft mij de kans om me nog meer te verdiepen in de beeldende kunsten.

 

 

To draw you must close your eyes and sing
Pablo Picasso

illustratie, grafisch ontwerp, logo, huisstijl, geboortekaartje, doopsuiker, kinderboek, website, fotografie, collage, technieken, grafiek, poster, affiche, uitnodiging, flyer